Skrevet: 04.09.2012 20:52 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei på deg!

I dag har jeg var det teater, og vi fikk vite hva vi skulle spille til sommeren! Guess what? Ronja Røverdatter! Vi får ikke rollene helt enda da..
Vi skal ha et lite stykke i desember en gang tror jeg. Jeg har fotballtrening på onsdag og torsdag, så det blir litt dårlig tid til lekser..
 
Hva slags hobby har du?

 
Skrevet: 03.09.2012 20:43 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Halla!

Da var det en mandag igjen da... Ny uke, nye muligheter! haha.. I dag var jeg på skolen, boring. Etterpå var det en svipptur hjem før jeg skulle på trening. Yay. Når jeg kom hjem var det lekser som sto for tur. Rart jeg ikke savnet skolen i sommerferien?... :( Jaja, om 24 dager skal jeg til syden da. Wiho!
Verdens beste fotballag på Norway-Cup <3

 

Hva har du gjort i dag?

 

 
Skrevet: 01.09.2012 20:57 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo!

Som overskriften kanskje sier, så har jeg vært på Tusenfryd i dag. Wii! Jeg var der med søsters, mamma og mammas venninne, Kjersti. Det var kjempekoselig. Jeg tok alle de "store" karusellene, unntatt speedermonster.

Hadde en litt pinlig periode, rett etter å ha tatt ThunderCoaster, fordi jeg fikk ikke av beltet. Og søsters, frekk som hun var, lo av meg også stakk hun av! Da måtte en far til ei jente åpne beltet for meg. Hoho, flaut! Kan si jeg var litt bitter på Søsters da!  

Men det var i hvert fall en kjempekoselig tur. - Den eneste nedturen var da vi ventet en time for å komme inn på spøkelseshuset, nightmare, og så var det skikkelig dårlig.. 

uuuh :P

Har du vært på Tusenfryd i år? Skrevet: 30.08.2012 20:26 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei du!

Nå har jeg fått meg min aller første blogg. Søsters har hjulpet meg med og finne design og lage headeren, i og med at jeg er ganske nybegynner i dette her. Haha ;) Bloggen kommer til å handle om min hverdag, mine tanker og mine interesser. Altså alt fra innkjøp til en helt vanlig skoledag. 

Og her har dere meg:

.. Neida!


;-)

 

Hva er bloggen din?

hits