Skrevet: 10.09.2012 21:26 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei! :))


Da var det mandag igjen da.. På mandager er det som vanlig trening og en passe lang skoledag. Jeg så ferdig hele glee sesong 2 i går! Litt dumt av meg egentlig, siden da har jeg ikke så mye å se på nå. 

I morgen er det teater igjen. Vi slutter klokka 15.35 på skolen i morgen, så jeg må dra til Thea og Mina nesten rett etter skolen, dårlig tid. Kansje jeg får blogga i morgen, men er ikke hundre prosent sikker enda, skal prøve å få det til ;-)Nydelige meg... haha

 

Hva skal du i dag?
Noen har lurt på når spørsmålsrunden kommer. Den kommer nok i morgen eller på onsdag tror jeg. 
Skrevet: 08.09.2012 13:26 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei på dere!

Nå sitter jeg å ser på glee season 2, og bare slapper av. Elsker lørdager! Tidligere i dag var jeg på butikken og kjøpte godterii. Ingen lørdag uten godteri ;) Senere får jeg besøk av tante og bestefar. Det blir sikkert kjempekoselig. 

Og så vil jeg si tuusen takk for mange spørsmål på forrige innlegg. Svarene kommer nok mest sannsynlig på video enten senere i dag, eller i morra. Og tusen takk igjen for såå mange fine kommentarer! Setter stoor pris på det.Hva er dine lørdagsplaner?

 
Skrevet: 04.09.2012 20:52 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei på deg!

I dag har jeg var det teater, og vi fikk vite hva vi skulle spille til sommeren! Guess what? Ronja Røverdatter! Vi får ikke rollene helt enda da..
Vi skal ha et lite stykke i desember en gang tror jeg. Jeg har fotballtrening på onsdag og torsdag, så det blir litt dårlig tid til lekser..
 
Hva slags hobby har du?

 
Skrevet: 03.09.2012 20:43 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Halla!

Da var det en mandag igjen da... Ny uke, nye muligheter! haha.. I dag var jeg på skolen, boring. Etterpå var det en svipptur hjem før jeg skulle på trening. Yay. Når jeg kom hjem var det lekser som sto for tur. Rart jeg ikke savnet skolen i sommerferien?... :( Jaja, om 24 dager skal jeg til syden da. Wiho!
Verdens beste fotballag på Norway-Cup <3

 

Hva har du gjort i dag?

 

 
Skrevet: 01.09.2012 20:57 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hallo!

Som overskriften kanskje sier, så har jeg vært på Tusenfryd i dag. Wii! Jeg var der med søsters, mamma og mammas venninne, Kjersti. Det var kjempekoselig. Jeg tok alle de "store" karusellene, unntatt speedermonster.

Hadde en litt pinlig periode, rett etter å ha tatt ThunderCoaster, fordi jeg fikk ikke av beltet. Og søsters, frekk som hun var, lo av meg også stakk hun av! Da måtte en far til ei jente åpne beltet for meg. Hoho, flaut! Kan si jeg var litt bitter på Søsters da!  

Men det var i hvert fall en kjempekoselig tur. - Den eneste nedturen var da vi ventet en time for å komme inn på spøkelseshuset, nightmare, og så var det skikkelig dårlig.. 

uuuh :P

Har du vært på Tusenfryd i år? 

hits